sabato 11 gennaio 2014

ROAST BEFF WITH PICCALILLI SAUCE AND LIME - ROAST BEEF CON SALSA PICCALILLI E LIME


Ingredients for 4 people:
20 slices of roast beef
1 lime
4 tablespoons of sauce piccalilli
4 leaves of iceberg lettuce
oil, salt and pepper

preparation:
In a bowl, put in the piccalilli sauce and squeeze in the lime. Add salt and turn it around. Now lying in a dish of salad leaves and place on top of the roast beef. Spread the sauce on the edges of the plate and then oiled the meat and pepper.

Ingredienti per 4 persone:
20 fettine di roast beef
1 lime
4 cucchiai di salsa piccalilli
4 foglie di insalata iceberg
olio, sale pepe

Preparazione:
In una terrina mettete all'interno la salsa piccalilli e spremete dentro il lime. Salate e girate il tutto. Adesso in un piatto adagiate delle foglie di insalata e ponete sopra il roast beef. Distribuite la salsa sui bordi del piatto poi oliate la carne e pepate.