mercoledì 29 gennaio 2014

CHICKEN IN "TONGUE" WITH PEAR WILLIAM - POLLO IN "LINGUA" CON PERA WILLIAMS


Japanese Chinese cuisine Banbanji : Foto stockIngredients for 4 people
150 grams of beef tongue sliced ​​and already cooked
200 grams of chicken breast
2 Williams pears
2 tablespoons of sauce Piccalilli
60 ml of cream
4 sprigs of fresh thyme
1 shallot
2 cloves of garlic
parsley
oil, balsamic vinegar , salt, pepper















preparation:
Take the chicken meat and cut it into strips not very long . Take a pan with the oil , garlic, shallots and butter and cook the inside. When the chicken is fully cooked, take it out and let it cool.
Take a pear , peel , cut into chunks and place in a blender with the cream and thyme leaves ( leaves only) . Whisk well 'll all then let rest for about 20 minutes.
Now put the chicken strips in a bowl along with the language ( always cut in strips) and another pear , cut into cubes . Pour the sauce over pears , piccalill sauce , chopped parsley , salt and pepper.
Great appetizer. Nice and tasty

Ingredienti per 4 persone
150 grammi di lingua di manzo tagliata a fettine e già cotta
200 grammi di petto di pollo
2 pere Williams
2 cucchiai di salsa Piccalilli
60 ml di panna da cucina
4 rametti di timo fresco
1 scalogno
2 spicchi di aglio
prezzemolo
olio, aceto balsamico, sale, pepe

Preparazione:
Prendete la carne del pollo e tagliatela a strisce non molto lunghe. Fate un soffritto con olio, aglio, scalogno e burro e cuocetelo all'interno. Quando il pollo sarà perfettamente cotto, tiratelo fuori e fatelo raffreddare.
Prendete una pera, sbucciatela, tagliatela a tocchetti e mettetela in un frullatore con la panna e le foglie di timo (solo le foglie). Frullate bene ll tutto quindi fate riposare per circa 20 minuti.
Mettete adesso le striscie di pollo in un'insalatiera insieme alla lingua (tagliata sempre a strisce) e all'altra pera tagliata a cubetti. Versate quindi sopra la salsa di pere, la salsa piccalill, il prezzemolo tritato, il sale e il pepe. 
Ottimo antipasto. Gradevole e saporito