mercoledì 22 gennaio 2014

ESCALOPES WITH MUSTARD - SCALOPPINE ALLA SENAPE



Veal with mushrooms in a creamy sauce : Foto stockIngredients for 4 people:
500 grams of beef slices for scallops
50 grams of butter
100 ml cream
2 tablespoons milk
2 tablespoons flour
1 tablespoon of senape of Dijon  not very strong
1 teaspoon cognac
parsley







preparation:
In a pan, melt the butter and put the slices in flour until they will be golden.
Put in the pan 3/4 of the milk and cream and continue to cook until the slices when the cream has thickened sufficiently. Remove at this point the meat and put it  at the hot. With the sauce that will be created in the frying pan, add the senape of Dijon and cognac and turn everything well. Chop the parsley, then serve the meat in a rectangular serving dish with the sauce made​​. Put over the parsley and serve hot.


Ingredienti per 4 persone:
500 grammi di fettine di manzo per scaloppine
50 grammi di burro
100 ml di panna da cucina
2 cucchiai di latte
2 cucchiai di farina
1 cucchiaio di senape non molto forte
1 cucchiaino di cognac
prezzemolo


Preparazione:
In una padella, fate sciogliere il burro e mettete le fettine infarinate a dorare.
Mettete in padella 3/4 di panna e il latte e continuate a cuocere le fettine fino a quando la panna non si sarà addensata sufficientemente. Togliete a questo punto la carne e mettetela al caldo. Con la salsa che si sarà creata nella padella, aggiungete la senape e il cognac e girate bene il tutto. Tritate il prezzemolo poi servite la carne in un piatto da portata rettangolare con la salsa ricavata. Mettete sopra il prezzemolo e servite calde.