domenica 26 gennaio 2014

STUFFED CANNELLONI WITH MEAT OF BEEF AND TOMATO SAUCE - CANNELLONI RIPIENI CON CARNE E POMODORO FRESCO




Ingredients for 4 people:
320 grams of fresh, homemade cannelloni
300 grams of boiled beef prepared before
1 leek Cervere
250 grams of tomatoes Piccadilly
nutmeg
salt and pepper

preparation:
Take the dough for the cannelloni that you have prepared a few hours before .
Roll it and pull it with a rolling pin. When you have reached a level of fairly thick end , cut the rectangles are not very large .
Take now the boiled beef cooked previously and put it in a meat grinder . Now put the ground beef in a bowl and mix with the chopped leek into thin slices . Mix well then you have inside and roll it . To seal the joints use the egg white using a vegetable brush.
Grease and an oiled baking sheet and put in the cannelloni . Sprinkle sauce and if you want to also add some grated parmesan cheese .
Bake at 200 degrees for 30/35 minutes depending on how you like the doneness .
Remove from the oven , add salt and pepper and serve hot .
Enjoy it all with red wine St. Antimo DOC .

Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di cannelloni freschi fatti in casa
300 grammi di bollito di manzo preparato prima
1 porro di Cervere
250 grammi di pomodori Piccadilly
noce moscata
sale, pepe

Preparazione:
Prendete la pasta per i cannelloni che avete preparato qualche ora prima.
Stendetela su un piano e tiratela con un mattarello. Quando avrete raggiunto un livello di spessore abbastanza fine, tagliate dei rettangoli non molto grandi.
Prendete adesso il bollito di manzo cucinato precedentemente e mettetelo in un tritacarne. Mettete adesso il macinato in una ciotola e mescolatelo con il porro tagliato a rondelle sottili. Amalgamate bene il tutto poi disponete all'interno e arrotolatelo. Per sigillare le giunture usate l'albume di uovo aiutandovi con un pennellino.
Imburrate e oliate una teglia da forno e mettete all'interno i cannelloni. Cospargete di sugo e se volete aggiungete anche del parmigiano grattugiato.
Infornate a 200 gradi per 30 / 35 minuti dipende da come preferite il grado di cottura.
Sfornate, salate, pepate e servite caldo.
Gustate il tutto con del  vino Sant'Antimo rosso DOC.