martedì 28 gennaio 2014

SPELT AND CHICK PEAS - FARRO E CECI


Ingredients for 4 people: 
320 grams of wholegrain spelled
200 grams of boiled chickpeas pre
2 teaspoons balsamic vinegar
parsley
oil, salt, pepper

preparation: 
In a pressure cooker boil the farro for about 8 minutes total.
Then put it in a bowl with the chickpeas. Season with olive oil, balsamic vinegar, chopped parsley, olive oil, salt and pepper. Serve at room temperature.
Because I love pamper myself beyond belief, sometimes use to eat this goodness in front of a football game or a good movie ... what can you do that's just me! :) Panem et circenses said the old!!:)


Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di farro integrale
200 grammi di ceci pre lessati
2 cucchiaini di aceto balsamico
prezzemolo
olio, sale, pepe

Preparazione:
In una pentola a pressione lessate il farro per circa 8 minuti totali. 
Mettetelo quindi in una ciotola con i ceci. Condite il tutto con olio, aceto balsamico, prezzemolo tritato, olio, sale e pepe. Servite a temperatura ambiente. 
Poichè amo viziare me stesso all'inverosimile, certe volte uso mangiare questa bontà davanti a una partita di calcio o ad un bel film...che ci volete fare sono fatto così!!:) PANEM ET CIRCENSES.