Ingredients for 4 people:
320 grams of noodles organic Kamut
400 grams of tomato sauce previously prepared
20 pitted green olives
2 oval eggplants
1 teaspoon tomato paste
basil
salt and pepper
Fry oil
Preparation:
Cut the eggplant into pieces not very small. Put them in salt just long enough to make him lose the vegetation water
When they have lost all their water of vegetation, clean them with salt and let them fry in a pan with oil at the right temperature for frying.
Drain and pat dry from the excessive oil.
In a pan heat the tomato sauce and add the olives. Flavored then turn off the heat and let stand covered.
Cook the pasta in plenty of hot water. When ready Sarè place in pan with the sauce and olives. Add eggplant, if you want some grated pecorino cheese, basil, salt and pepper. Mix well and serve hot.
Semplicemente un sogno, un apoteosi culinaria.
Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di spaghetti di Kamut biologici
400 grammi di sugo di pomodoro precedentemente preparato
20 olive verdi denocciolate
2 melanzane ovali
1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
basilico
sale, pepe
Olio per friggere
Preparazione:
Tagliate le melanzane a pezzi non molto piccoli. Metteteli sotto sale giusto il tempo di fargli perdere l'acqua di vegetazione.
Quando avranno perso tutta la loro acqua di vegetazione, pulitele dal sale e fatele friggere in una pentola con olio alla giusta temperatura di frittura.
Scolatele e asciugatele dall''olio in eccesso.
In una padella riscaldate il sugo di pomodoro e aggiungete le olive. Insaporite quindi spegnete il fuoco e lasciate riposare coperto.
Cuocete la pasta in abbondante acqua calda. Quando sarè pronta mettetela nella padella con il sugo e le olive. Aggiungete le melanzane, se volete una grattata di pecorino, il basilico, sale e pepe. Amalgamate bene il tutto e servite caldo.