mercoledì 16 dicembre 2015

QUINOA'S TAGLIATELLE WITH SOYA CREAM AND SMOKED SALMON - Tagliatelle di quinoa con panna di soya e salmone affumicato



I found this wonderful product in a place of organic products very well stocked. What I intrigued me a lot and so I decided to buy them. The idea to match them with a vegetable cream came almost spontaneously because even well suited with the smoked salmon. Successful experiment !! :-)

Ingredients for 4 people:
320 grams of noodles quinoa
100 grams of smoked Norwegian salmon
100 ml cream vegetable (soy)
1 sprig fresh thyme or marjoram
butter, salt, pepper

Preparation:
Thinly sliced salmon. Meanwhile, cook the pasta in plenty of hot water. When it is ready, drain and place in a pan with a little butter and leaves of thyme sprigs.
Then add the salmon and then the cream. Mix well then serve hot.



Ho trovato questo meraviglioso prodotto in un posto di prodotti biologici molto ben fornito. La cosa mi ha incuriosito parecchio e quindi ho deciso di acquistarle. L'idea di abbinarle con un panna vegetale è venuta quasi spontanea anche perchè ben si confaceva con l'affumicato del salmone. Esperimento riuscito!!:-)

Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di tagliatelle di quinoa
100 grammi di salmone norvegese affumicato
100 ml di panna vegetale (soya)
1 rametto di timo o maggiorana fresca
burro, sale, pepe

Preparazione:
Tagliate a fettine sottili il salmone. Nel frattempo, fate cuocere le tagliatelle in abbondante acqua calda. Quando sarà pronta scolatela e mettetela in una padella con un poco di burro e le foglie dei rametti di timo. 
Unite quindi il salmone e poi la panna. Amalgamate bene quindi servite caldo.