lunedì 20 gennaio 2014

PENNE PASTA WITH BORAGE AND SMOKED SALMON - PENNE BORRAGINE E SALMONE


Ingredients for 4 people: 
320 grams of pasta Penne
200 grams of smoked Scottish salmon
2 borage
100 ml cream
1 shallot
15 pine nuts
10 San Marzano tomatoes, peeled and chopped
oil, salt, pepper

Preparation. 
Cleaned and borage. Discard the stem and flowers of the same, and use only the leaves. Wash it well and then boil them for about 10 minutes. Squeeze and cut into thin slates. In a pan with olive oil and sauté shallots, finely chopped and put inside. slightly browned then add the salmon. cook for a while then turn off the heat. Cook the pasta then pour into the pan. Add the cream, jump and serve immediately.

Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di pasta Penne
200 grammi di salmone affumicato scozzese
2 mazzi di borragine
100 ml di panna
1 scalogno
15 pinoli
10 pomodori San Marzano sbucciati e tagliati a pezzi
olio, sale, pepe

Preparazione.
Pulite e mondate la borragine. Scartate i fiori della stessa e il gambo e usate solo le foglie. Lavatela bene quindi lessatela per circa 10 minuti. Strizzatela e tagliatela a liste sottili. In una padella fate un soffritto con olio e scalogno tritato fine e mettetele dentro. Rosolate leggermente quindi aggiungete il salmone. fate insaporire poi spegnete il fuoco. Fate cuocere la pasta poi versatela nella padella. Aggiungete la panna, saltate e servite subito.