domenica 26 gennaio 2014

SPIGOLA SEA BASS IN CRUST - SPIGOLA IN CROSTA



Foto stock: fresh pies with meatIngredients for 4 people:
400 grams of puff pastry prepared before
1 bass from 1200 grams already cleaned and filleted and deliscata
1 sprig of chervil
1 tablespoon dried tarragon
1 teaspoon anise seeds
1 egg yolk
salt and pepper


preparation:
Take the pastry, put it on a plane, then take a fish fillet washed and without the skin and lay them over. Above it put the tarragon, anise and chervil. Now shut the door with the other thread, then take the other part of dough and place it on the last thread. Re-close the edges of the sheet itself and seal well. Then take a boxcutter and remove the excess. Take now the yolk, beat it, then take a cooking brush and sprinkle all over the top of the fish. Now place it in a baking pan and buttered and bake at 180 degrees for 1 hour and 40 minutes.


Ingredienti per 4 persone:
400 grammi di pasta sfoglia preparata prima
1 spigola da 1200 grammi già pulita e deliscata e sfilettata
1 ramo di cerfoglio
1 cucchiaio di dragoncello secco
1 cucchiaino di semi di anice
1 tuorlo d'uovo
sale, pepe

Preparazione:
Prendete la pasta sfoglia, tiratela su di un piano, poi prendete un filetto di pesce lavato e senza la pelle e adagiatelo sopra. Sopra di esso mettete il dragoncello, l'anice e il cerfoglio. Richiudetelo adesso con l'altro filetto, poi prendete l'altra parte di sfoglia e ponetelo sopra l'ultimo filetto. Richiudete i bordi della sfoglia stessa e sigillatela bene. Poi prendete un coltellino ed eliminate la parte in eccesso. Prendete adesso il tuorlo, battetelo, poi prendete un pennellino da cucina e cospargete tutta la parte superiore del pesce. Sistematelo adesso in una pirofila antiaderente e imburrata e infornate a 180 gradi per 1 ora e 40 minuti.