Ingredients
40 grams of whole barley
40 grams of whole oats (absolutely!!)
40 grams of wholegrain spelled
1 liter of water
Preparation
Take a pressure cooker and put inside the grains covered with a liter of water, a liter and a half.
Close the lid of the pot and cook for about 35/40 minutes.
When it is ready add salt to taste and add vanilla or soy milk. Blend and serve for breakfast but also for an afternoon snack.
You can keep it for a couple of days in the fridge, in an airtight closed course.
The ideal ingredients to eat with the cream |
40 grammi di orzo integrale
40 grammi di avena integrale (assolutamente!!)
40 grammi di farro integrale
1 litro di acqua
Preparazione
Prendete una pentola a pressione e mettete all'interno i cereali coperti con un litro di acqua, anche un litro e mezzo.
Chiudete il coperchio della pentola e fate cuocere per circa 35 / 40 minuti.
Quando è pronto salare a piacere e aggiungere vaniglia o latte di soia. Frullare e servire per colazione ma anche per uno snack pomeridiano.
Potete conservarlo per un paio di giorni in frigo, ovviamente chiuso al riparo dall'aria.