martedì 21 gennaio 2014

CREAM OF CEREALS - Crema di cereali



Ingredients 
40 grams of whole barley
40 grams of whole oats (absolutely!!)
40 grams of wholegrain spelled
1 liter of water

Preparation
Take a pressure cooker and put inside the grains covered with a liter of water, a liter and a half.
Close the lid of the pot and cook for about 35/40 minutes.
When it is ready add salt to taste and add vanilla or soy milk. Blend and serve for breakfast but also for an afternoon snack.
You can keep it for a couple of days in the fridge, in an airtight closed course.

The ideal ingredients to eat with the cream
Ingredienti
40 grammi di orzo integrale
40 grammi di avena integrale (assolutamente!!)
40 grammi di farro integrale
1 litro di acqua

Preparazione
Prendete una pentola a pressione e mettete all'interno i cereali coperti con un litro di acqua, anche un litro e mezzo. 
Chiudete il coperchio della pentola e fate cuocere per circa 35 / 40  minuti.
Quando è pronto salare a piacere e aggiungere vaniglia o latte di soia. Frullare e servire per colazione ma anche per uno snack pomeridiano.
Potete conservarlo per un paio di giorni in frigo, ovviamente chiuso al riparo dall'aria.