lunedì 18 novembre 2013

SOUP OF BREAD CRUMBS - ZUPPA DI PANGRATTATO



Ingredients for 4 people:

100 grams of butter
200 grams of bread crumbs
1 liter of broth of beef
1 cup milk
parsley, salt, pepper

preparation:

STEP 1
Melt the butter in a pan and put in the bread crumbs. Toast turning continuously

STEP 2
When it has reached an optimum browning, pour the broth and sent to a boil. Bake for 20 minutes then.

STEP 3
Add the milk to the mixture, salt and pepper.

STEP 4
Serve hot with a little fresh parsley









Ingredienti per 4 persone:

100 grammi di burro
200 grammi di pangrattato
1 litro di brodo di carne di manzo
1 bicchiere di latte
prezzemolo, sale, pepe

Preparazione:

PASSO 1
Fondete il burro in un padellino e mettete all'interno il pangrattato. Fate tostare girandolo continuamente

PASSO 2 
Quando avrà raggiunto una doratura ottimale, versate il brodo e mandate in ebollizione. Cuocete quindi per 20 minuti.

PASSO 3
Aggiungete il latte al composto, salate e pepate.

PASSO 4
Servite caldo con un poco di prezzemolo fresco