martedì 19 novembre 2013
BAKED FRESH TUNA - TONNO FRESCO AL FORNO
Ingredients for 4 people:
4 slices of tuna
50 grams of butter
1 yellow pepper
4 Piccadilly tomatoes
1 lime
1 tablespoon flour
salt and pepper
preparation:
Wash and clean the tomatoes cut them into cubes and pepper cutting it into thin strips.
Wash very carefully slices of tuna and pat dry.
Lightly oil a baking sheet and arrange them inside. Put on top of the pepper and tomato. Pour over the lime juice.
Bake at 180 degrees and cook for 20 minutes.
Serve hot with white wine Biferno of Molise.
Ingredienti per 4 persone:
4 fette di tonno
50 grammi di burro
1 peperone giallo
4 pomodori Piccadilly
1 lime
1 cucchiaio di farina
sale, pepe
Preparazione:
Lavate e mondate i pomodori tagliandoli a cubetti e il peperone tagliandolo a julienne.
Lavate molto attentamente le fette di tonno e asciugatele.
Oliate una teglia e disponetele all'interno. Mettete sopra il peperone e il pomodoro. Versate sopra il succo del lime.
Infornate a 180 gradi e cuocete per 20 minuti.
Servite caldo con vino bianco Biferno del Molise.