lunedì 11 novembre 2013

BREAD OF THE NEGUS - PANE DEL NEGUS



Foto stock: Chocolate pieces isolated on whiteIngredients for 4 people:

250 grams of sugar
250 grams of butter
250 grams of flour
100 grams of chopped chocolate
4 eggs
5 tablespoons milk
1 packet of yeast







preparation:
In a bowl, mix the butter and sugar. Add the egg yolks, flour, baking powder and chopped chocolate milk.
Whip the whites of egg and let stand 5 minutes.
The 5 minutes embed them and add them to the mixture turning from the bottom upwards to prevent the disassembly.
Bake at 200 degrees for 40 minutes.






Ingredienti per 4 persone:

250 grammi di zucchero
250 grammi di burro
250 grammi di farina
100 grammi di cioccolato tritato
4 uova
5 cucchiai di latte
1 bustina di lievito

Preparazione:
In una terrina lavorate il burro e lo zucchero. Aggiungete i tuorli , la farina, il cioccolato tritato il lievito e il latte.
Montate a neve le chiare di uovo e lasciatele riposare 5 minuti.
Passati i 5 minuti incorporateli al composto e uniteli girando dal basso verso l'alto per evitare di smontarli.
Mettete in forno a 200 gradi per 40 minuti.