mercoledì 13 novembre 2013

SAUSAGE OF PORK WITH RUM - SALSICCIA CON RUM



Foto stock: fresh sausageIngredients for 4 people:

500 grams of pork sausage
half a cup of rum
40 grams of butter
salt, pepper, green

preparation:
Take a pan to put the pieces of sausage cut about 8 inches each. Filled with water to half the height of sausages.
Cook for about 10 minutes on high heat turning the sausage pieces so that they cook evenly.
Pour the rum and infiammatelo tilting the pan to the stove.
To turn off the flame quickly remove from heat and cover with a pan in order to stop the fire triangle.
Combine the butter and let it melt. Cook for and place in a shallow dish.
Serve warm.






Ingredienti per 4 persone:

500 grammi di salsiccia di maiale
mezzo bicchiere di rum
40 grammi di burro
sale, pepe verde

Preparazione:
Prendete una padella a mettete i pezzi di salsiccia tagliati circa 8 centimetri ognuno. Riempite di acqua per la metà dell'altezza delle salsicce.
Cuocete per circa 10 minuti a fiamma alta girando i pezzi di salsiccia in modo da farli cuocere in maniera uniforme.
Versate il rum e infiammatelo inclinando la padella verso il fornello.
Per spegnere velocemente la fiamma togliete dal fuoco e coprite con un tegame in modo da interrompere il triangolo della combustione.
Unite il burro e fatelo sciogliere. Fate insaporire e disponete in un piatto piano.
Servite caldo.