lunedì 11 novembre 2013

PENNE PASTA WITH VODKA - PENNE ALLA VODKA



Foto stock: glass with splashIngredients for 4 people:

320 grams of pasta "Pens"
100 grams of pork cheek
200 ml of tomato sauce prepared before
4 glasses of grappa
150 ml of cream diluted with milk
80 grams of grated Parmesan cheese
Salt and pepper.








preparation:
Take a pan and lightly fried. Now add the bacon cut into cubes. Pour 2 glasses of grappa and let the alcohol evaporate completely.
Add the sauce and cream. Take tie together, season then add the remaining 2 cups of brandy.
Take back all the alcohol evaporate, then put water on to boil for the penne.
When they are cooked to perfection, remove them with a slotted spoon and sauté in the pan. If it is too thick add a ladle of hot water.
Serve with a good red wine.




Ingredienti per 4 persone:

320 grammi di pasta "Penne"
100 grammi di guanciale di maiale
200 ml di sugo di pomodoro preparato prima
4 bicchierini di grappa
150 ml di panna da cucina allungata con il latte
80 grammi di parmigiano grattugiato
Sale, pepe.

Preparazione:
Prendete una padella e fate un soffritto. Aggiungete il guanciale tagliato a cubetti. Versate 2 bicchierini di grappa e fate evaporare completamente l'alcool.
Mettete il sugo e la panna. Fate legare insieme, insaporite poi aggiungete i 2 bicchieri di grappa rimanenti.
Fate evaporare nuovamente tutto l'alcool, poi mettete a bollire l'acqua per le penne.
Quando saranno cotte a puntino, toglietele con una schiumarola e fatele saltare nella padella. Se risultasse troppo densa aggiungete un mestolo di acqua calda.
Servite con un buon vino rosso.