martedì 12 novembre 2013

STUFFED CUCUMBER WITH TUNA - CETRIOLI CON RIPIENO DI TONNO



Foto stock: Cucumber on WhiteIngredients for 4 people:

240 grams of tuna in oil
4 tablespoons mayonnaise
1 tablespoon chopped parsley
4 cucumbers rather small

preparation:
Drain the tuna and scatter it with a fork. Add mayonnaise, parsley and lemon juice.
Mix well.
With a potato peeler peel the cucumbers and cut them in half lengthwise. emptied from the seeds and fill with the mixture made ​​with tuna.






Ingredienti per 4 persone:

240 grammi di tonno sott'olio
4 cucchiai di maionese
1 cucchiaio di prezzemolo tritato
4 cetrioli piuttosto piccoli

Preparazione:
Scolate il tonno e spezzettatelo con una forchetta. Aggiungete maionese, prezzemolo e succo di limone.
Amalgamate bene il tutto.
Con un pela patate pelate i cetrioli e tagliateli a metà per il lungo. svuotate dai semi e riempite con il composto a base di tonno.