mercoledì 13 novembre 2013

LAMB WITH FRUIT OF THE PLANE TREE - AGNELLO AL FRUTTO DEL PLATANO



Foto stock: Lamb chopsIngredients for 4 people:

3 fruits of green fruits of the plantain
8 lamb ribs
40 grams of butter
1 untreated cedar biological
2 tablespoons of sugar cane
salt and pepper






preparation:
First, open up the fruits of the plane with the aid of a knife (the peel is very hard).
Cut sliced ​​the fruits of plantain and fry for 3 to 4 minutes. Drain the oil, dry them and then beat them with a meat mallet in order to get some sort of chips. Add salt and pepper and set aside.
Now take a pan and devote yourself to cook the lamb. Put olive oil and butter and cook 3 to 4 minutes per side. Get them out and arrange them on a plate covering them to keep them warm.
In the same pan, squeeze the juice of the lime and 2 tablespoons sugar. Thicken, then you have the fruits of the plane on the chops and sprinkle the dish with the sauce.
At the discretion, you can grate above the lime zest.








Ingredienti per 4 persone:

3 frutti del platano verdi
8 costole di agnello
40 grammi di burro
1 cedro biologico non trattato
2 cucchiai di zucchero di canne
sale, pepe

Preparazione:
Per prima cosa, aprite i frutti del platano aiutandovi con un coltello (la buccia è molto dura).
Tagliate a fette i frutti del platano e friggeteli per 3 o 4 minuti. Scolateli dall'olio, asciugateli e poi batteteli con un batticarne in modo da ottenere una sorta di patatine. Salate, pepate e mettete da parte.
Adesso prendete una padella e dedicatevi all'agnello. Mettete olio e burro e cuocete 3 o 4 minuti per lato. Tirateli fuori e disponeteli in un piatto coprendoli per tenerli in caldo. 
Nella stessa padella, spremete il succo del cedro e i 2 cucchiai di zucchero. Fate addensare, poi disponete i frutti del platano sulle costolette e cospargete il tutto con la salsa.
A discrezione, potete grattugiare sopra della scorza di cedro.