sabato 21 dicembre 2013

HUNG YUN WOO (CHINESE RECIPE)

Foto stock: Rice puddingIngredients for 4 people:

300 grams of condensed milk
20 grams of cornstarch
1 tablespoon almond extract
half a teaspoon of vanilla extract
20 grams of brown sugar

preparation:
Pour condensed milk in a saucepan with 2 liters of water and bring to a boil. Add the cornstarch slowly and stirring constantly.
When the liquid is thick enough together the almond extract, vanilla essence and sugar. Stir and cook for 20 more minutes.
serve hot


Ingredienti per 4 persone:
300 grammi di latte condensato
20 grammi di maizena
1 cucchiaio di estratto di mandorle
mezzo cucchiaino di estratto di vaniglia
20 grammi di zucchero di canna


Preparazione:
Versate in un pentola il latte condensato con 2 litri di acqua e portate il tutto ad ebollizione. Aggiungete la maizena piano piano e mescolando di continuo.
Quando il liquido sarà abbastanza denso unito l'estratto di mandorle, l'essenza di vaniglia e lo zucchero. Mescolate e cuocete per 20 minuti ancora.
Servite caldo