lunedì 23 dicembre 2013

CRESPELLA AT THE SMOKED PROVOLA AND HONEY - CRESPELLE ALLA PROVOLA E MIELE



Foto stock: crepes with honey or syrup and roasted nutsIngredients for 4 people

4 eggs
200 grams of smoked cheese Provolone
50 grams of butter
chestnut honey
1 cup milk
salt and pepper

preparation:
Take 2 bowls, in a place clear of the 4 egg yolks in the other.
Take now one of the red and beat them with milk and a pinch of pepper.
Now put the egg yolks in the bowl of egg and stir gently.
Melt the butter in a pan and put the mixture inside. When it is well browned and soft insert the provolone cheese, cut into cubes and place in a hot oven until just before serving.
Pour over the honey on each pancake before serving.





Ingredienti per 4 persone
4 uova
200 grammi di provola affumicata
50 grammi di burro
miele di castagno
1 bicchiere di latte
sale, pepe


Preparazione:
Prendete 2 ciotole; in una mettete le 4 chiare di uovo, nell'altra i tuorli.
Prendete adesso quella dei rossi e batteteli con il latte e un pizzico di pepe.
Mettete adesso i tuorli nella ciotola dell'albume e mescolate delicatamente.
Sciogliete il burro in una padella e mettete il composto all'interno. Quando sarà bene dorata e morbida inserite la provola tagliata a cubetti e mettete in forno caldo fino ad un attimo prima di servire.
Versate sopra del miele su ogni crespella prima di servire