giovedì 19 dicembre 2013

PIE WITH BANANA AND MARACUJA - DOLCE CON BANANE E MARACUJA



passion fruit : Foto stock
Ingredients:
3 bananas
2 passion fruit
3 organic eggs
2 tablespoons brown sugar
250 ml of milk
2 tablespoons cherry Jerez

preparation:
Take a bowl and beat the eggs with the sugar.
In another bowl, mix 2 tablespoons flour with half a glass of milk. Mix well then add the remaining milk and the cherry.
Combined with the mixture of eggs and sugar, stir and then let it sit.
Then cut the bananas into slices and add to the mixture.
Grease a baking dish and bake at 200 degrees for 20 minutes.
Remove from the oven, let cool and serve cold with the pulp of passion fruit sprinkled over.







Ingredienti:
3 banane
2 maracuja
3 uova biologiche
2 cucchiai di zucchero di canna
250 ml di latte
2 cucchiai di cherry di Jerez

Preparazione:
Prendete una ciotola e sbattete le uova con lo zucchero.
In un'altra ciotola mescolate 2 cucchiai di farina con mezzo bicchiere di latte. Amalgamate bene poi aggiungete il rimanente latte e lo cherry. 
Unite al composto di uova e zucchero, mescolate e poi lasciate riposare.
Tagliate quindi le banane a fettine e aggiungete al composto. 
Imburrate una pirofila da forno e cuocete a 200 gradi per 20 minuti.
Sfornate, fate raffreddare e servite fredda con la polpa di maracuja cosparsa sopra.