martedì 17 dicembre 2013

PATE' OF TUNA AND CHESTNUTS - PATE' DI TONNO E CASTAGNE




Bread and pate : Foto stockIngredients for 4 people:
400 grams of chestnuts Brown of Cuneo
50 grams of butter
250 grams of tuna in brine
1 tablespoon of oregano
1 hard-boiled egg yolk
salt and pepper

Preparation.
Boil the chestnuts for 30 minutes in hot water. Peel it and put them in a hard-boiled egg with potato masher. Add then butter and chopped faint tuna. Work well together. Place it in a serving dish and place in the fridge for about 2 hours.
Serve with fresh mayonnaise.




Ingredienti per 4 persone:
400 grammi di castagne Marrone di Cuneo
50 grammi di burro
250 grammi di tonno al naturale
1 cucchiaio di origano
1 tuorlo sodo di uovo
sale, pepe

Preparazione.
Lessate le castagne per 30 minuti in acqua calda. Spellatele e mettetele in uno schiaccia patate con l'uovo sodo. Aggiungete quindi il burro e il tonno sminuzzato fine. Lavorate bene il tutto Ponetelo in un piatto da portata e mettetelo in frigo per circa 2 ore.
Servitelo con della maionese fresca.