venerdì 27 dicembre 2013

ROLLS OF MEAT OF HORSE WITH CACIOCAVALLO CHEESE - ROLATINE DI CAVALLO CON CACIOCAVALLO



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Ingredients for 4 people:
12 slices of horse meat
8 tablespoons of breadcrumbs
8 tablespoons of olive oil
1 lemon
2 eggs
parsley
3 slices of Caciocavallo cheese
salt and pepper
2 cloves of garlic


Preparation:
Take a bowl, put in the bread crumbs, garlic and finely chopped parsley.
In a container suitable for marinating,  put the slices of horse and pour over the olive oil and lemon and leave to marinate in the refrigerator for 12 hours.
Spend 12 hours breading it in the egg and in the breadcrumbs then. Cut 3 slices of caciovallo in other 4 more pieces in order to have 12 thin slices.
Put to heat the oil in a frying pan and fry the steaks evenly from side to side. Bake until the breadcrumbs will not have taken on a golden color, almost brown, remove from heat, then take the slices, plug one for each slice, roll them up and Stop them with a toothpick. Put back into the pan and cook for a few minutes, just long enough to melt the cheese.
serve hot

Ingredienti per 4 persone:
12 fettine di carne di cavallo
8 cucchiai di pangrattato
8 cucchiai di olio
1 limone
2 uova
prezzemolo
3 fette di formaggio caciocavallo
sale, pepe
2 spicchi di aglio


Preparazione:
Prendete una ciotola, mettete all'interno il pangrattato, l'aglio tritato finissimo e il prezzemolo.
In un contenitore adatto alla marinatura, mettete adesso le fettine di cavallo e versate sopra l'olio e  il limone e lasciate a marinare in frigo per 12 ore.
Passate le 12 ore, impanatele nell'uovo e passatele nel pangrattato. Tagliate le 3 fette di caciocavallo in ulteriori altri 4 pezzi in modo tale da avere 12 fettine sottili.
Mettete a scaldare l'olio in una padella e fate soffriggere le bistecche in modo omogeneo da una parte all'altra. Cuocete fino a quando il pangrattato non avrà assunto una colorazione dorata, quasi marrone, toglietele dal fuoco, poi prendete le fettine, inseritene una per ogni fettina, arrotolatele e fermatele con uno stecchino. Mettete di nuovo nella padella e cuocete ancora per qualche minuto, giusto il tempo di far fondere il formaggio.
Servite calde