lunedì 16 dicembre 2013

BAKED BANANA WITH COCONUT, GINGER AND CINNAMON - BANANA AL FORNO CON COCCO, ZENZERO E CANNELLA


Bunch of Bananas (Path Included) : Foto stock
Ingredients for 4 people:
4 ripe bananas
2 teaspoons ground cinnamon
5 grams of grated ginger
brown sugar
60 grams of grated coconut


preparation:
Peel the bananas, cut them in pieces not very big and put them in a baking dish.
Then sprinkle with grated ginger, coconut, cinnamon and sugar to finish. Cover the pan with a thin layer of aluminum foil and bake at 220 degrees for 8 minutes exactly.
Serve warm with fresh whipped cream.




Ingredienti per 4 persone:
4 banane mature
2 cucchiaini di cannella in polvere
5 grammi di zenzero grattugiato
zucchero di canna
60 grammi di cocco grattugiato

Preparazione:
Sbucciate le banane, tagliatele a pezzi non molto grandi e mettetele in una teglia da forno.
Cospargetele quindi di zenzero grattugiato, di cocco, di cannella e per finire di zucchero. Coprite la teglia con un sottile strato di carta di alluminio e infornate a 220 gradi per 8 minuti esatti.
Servite tiepido con della panna fresca montata.