500 grams of boiled beef by
1.5 liters of vegetable broth prepared before
Laurel, sage, rosemary
Salt and pepper
100 ml of the previously prepared sauce Chutney
preparation:
Take a large pot, fill it 3/4 full of water then put it on the fire.
When it is almost to a boil dip the meat and cook for about 2 hours on medium heat with the lid on.
Add broth sometime.
Just before turning off the heat, put the bay leaves, sage, rosemary, salt and pepper.
Serve on a platter rectangular adding the sauce in a small bowl Chutney.
Enjoy with the Nebbiolo of Alba.
Ingredienti per 4 persone:
500 grammi di carne di bue da bollito
1,5 litri di brodo vegetale preparato prima
Alloro, salvia, rosmarino
Sale, pepe
100 ml di salsa chutney preparata precedentemente
Preparazione:
Prendete una pentola capiente riempitela per 3/4 di acqua poi mettetela sul fuoco.
Quando sarà quasi a bollore immergete il pezzo di carne e fate cuocere per circa 2 ore a fuoco medio e con il coperchio.
Un attimo prima di spegnere il fuoco mettete l'alloro, la salvia, il rosmarino, il sale e il pepe.
Servite su un piatto da portata rettangolare aggiungendo in una ciotolina la salsa Chutney.
Gustate con del Nebbiolo di Alba