venerdì 28 febbraio 2014
SAUSAGE AND PEPPERS WITH AN ADD - SALSICCIA E PEPERONI CON UNA AGGIUNTA
Ingredients for 2 people:
300 grams of pork sausage flavored with fennel
1 yellow pepper
1 red pepper
4 large tomatoes bunch
3 teaspoons of tomato puree
15 pine nuts
15 sultanas
salt and pepper
parsley, olive oil
preparation
Bake in a sauté the peppers cut into strips with a couple of glasses of water. When they are almost cooked, add the pine nuts and raisins. Cook on low heat until cooked ideal of the peppers. Add the sausage and cook well maybe fade with half a glass of wine. When it is ready, add salt and pepper, sprinkle with parsley and serve hot.
Ingredienti per 2 persone:
300 grammi di salsiccia di suino aromatizzata al finocchio
1 peperone giallo
1 peperone rosso
4 pomodori grappolo grossi
3 cucchiaini di passata di pomodoro
15 pinoli
15 uve sultanine
sale, pepe
prezzemolo, olio
Preparazione
Fate cuocere in un soffritto i peperoni tagliati a listarelle con un paio di bicchieri di acqua. Quando saranno quasi cotti aggiungete i pinoli e l'uva sultanina. Fate cuocere a fuoco lento fino a cottura ideale dei peperoni. Aggiungete la salsiccia e fatela cuocere bene sfumando magari con mezzo bicchiere di vino. Quando sarà pronta, salate, pepate, cospargete di prezzemolo e servite caldo.