lunedì 3 febbraio 2014

BAKED ANCHOVIES WITH POTATOES AND TOMATO JUICE - ACCIUGHE AL FORNO CON PATATE E SUGO DI POMODORO

Ingredients for 4 people: 
700 grams of anchovies
3 large potatoes prelessate
200 ml of tomato sauce
white wine
oregano
parsley
salt and pepper

preparation: 
Take the anchovies, clean them, wash them and dry them. Put the anchovies in layers in a greased tin. Wet each layer with tomato sauce, potatoes, olive oil and a little wine bianco.Terminate with bread crumbs and a drizzle of oil.
Bake at 180 degrees for 25 minutes.


Ingredienti per 4 persone:
700 grammi di acciughe
3 patate grandi prelessate
200 ml di sugo di pomodoro
vino bianco
origano
prezzemolo
sale, pepe

Preparazione:
Prendete le acciughe, pulitele, lavatele e asciugatele. Mettete le acciughe a strati in una pirofila oliata. Bagnate ogni strato con, sugo di pomodoro, patate, olio e un poco di vino bianco.Terminate con il pane grattato e un filo di olio.
Infornate a 180 gradi per 25 minuti.