domenica 2 febbraio 2014

TART BUTTERFLY - CROSTATA FARFALLA


Ingredients for 6/8 persons: 
300 grams of pastry prepared before
350 grams of peach jam biological
1 egg

preparation: 
Preparation is very easy and as you can see from the ingredients list shorter ... it exists! :)
As they say some of the biggest international chefs that the simplest things are the most good though, to make them so, you have to use the heart and passion to the fullest!!.
Take now the pastry, put it with a rolling pin and then place in a buttered baking dish so that it adheres well to the bottom and on the walls. Prick the bottom with a fork, then pour in the peach jam and spread it evenly with a spatula inside. With the help of a mold, make the butterfly and put it at the center of the tart. Brush the whole lump (including butterfly) with beaten egg then bake at 180 degrees for 40 minutes.


Ingredienti per 6 / 8 persone:
300 grammi di pasta frolla preparata prima 
350 grammi di marmellata di pesche biologiche
1 uovo

Preparazione:
Preparazione molto facile e come vedete...dalla lista ingredienti più corta che esiste!!:) 
Come dicono alcuni tra i più grandi chef internazionali, le cose più semplici sono quelle più buone anche se, per renderle tali, bisogna usare cuore e passione al massimo!!. 
Prendete adesso la pasta frolla, tiratela con un mattarello quindi mettetela in una teglia imburrata facendola aderire bene al fondo e sulle pareti. Punzecchiate il fondo con una forchetta, quindi versate all'interno la confettura di pesche e spalmatela con una spatola uniformemente all'interno. Aiutandovi con uno stampo, fate la farfalla e mettetela al centro della crostata. Spennellate tutta la pasta (farfalla compresa) con l'uovo sbattuto poi infornate a 180 gradi per 40 minuti.