domenica 2 febbraio 2014

EGGS WITH TOMATO SAUCE, CHARDS AND HONEY - UOVA CON SUGO DI POMODORO, CARDI E MIELE

Italian frittata : Foto stock

Ingredients for 6/8 persons: 
8 organic eggs
800 grams of tomatoes
1 pre boiled thistle
1 tablespoon chestnut honey
basil, salt, pepper

preparation: 
Cut into thin strips thistles. Meanwhile wash and peel the tomatoes. Put them in a pan to cook with olive oil, garlic and pepper. Then add the cockles and cook for 20 minutes over medium heat.
Beat the eggs well, then stir in the honey. Pour the mixture into the pan and cook until cooked optimal.

Ingredienti per 6 / 8 persone:
8 uova biologiche
800 grammi di pomodori
1 cardo pre lessato
1 cucchiaio di miele di castagno
basilico, sale, pepe

Preparazione:
Tagliate i cardi a listarelle sottili. Nel frattempo lavate e pelate i pomodori. Metteteli in una padella a cuocere con olio, aglio e pepe. Aggiungete quindi i cardi e cuocete per 20 minuti circa a fuoco medio.
Sbattete bene le uova, quindi incorporate il miele. Versate il composto nella padella e cuocete fino a cottura ottimale.