martedì 4 febbraio 2014

SALAD OF ROMAN CABBAGE



Ingredients for 4 people: 
1 cabbage Roman
1 tablespoon dried mixed herbs of provence
1 tablespoon raisins
1 teaspoon of pine nuts
oio, balsamic vinegar
salt and pepper

preparation 
Recipe fast also great to take to work as a light lunch and economic development. Bake the cabbage in a pressure cooker for 15 minutes. Drain, let cool, cut into pieces not very big, then put it in a glass bowl with olive oil, vinegar, pine nuts, sultanas and mixed herbs. Mix well and ... bon appetit!


Ingredienti per 4 persone:
1 cavolo romano
1 cucchiaio di erbe miste di provenza essiccate
1 cucchiaio di uva sultanina
1 cucchiaino di pinoli
oio, aceto balsamico
sale, pepe

Preparazione
Ricetta velocissima anche ottima da portare al lavoro come pranzo leggero ed economico. Mettete a cuocere il cavolo in pentola a pressione per 15 minuti. Scolatelo, fatelo raffreddare, tagliatelo a pezzi non molto grossi, poi mettetelo in una terrina in vetro con olio, aceto, pinoli, uva sultanina e erbe miste. Mescolate bene il tutto...e buon appetito!!