mercoledì 26 febbraio 2014

GNOCCHI OF CORNMEAL - GNOCCHI DI POLENTA


Ingredients for 4 people 
200 grams of polenta (lukewarm)
150 grams of white flour
2 organic eggs
2 liters of meat broth prepared before
salt and pepper

preparation 
Prepare the polenta and then let it cool and then place in a bowl with the flour, the eggs and season with salt and pepper. Knead with a spatula until the mixture is smooth. Roll it out with a rolling pin to a thickness of about 5 millimeters. Boil the broth, then take a small pastry rings of the measure and make it more many records. Using a spatula take them and put them in the pot with the boiling broth. When they are cooked season with fused butter

Ingredienti per 4 persone
200 grammi di polenta (tiepida)
150 grammi di farina bianca
2 uova biologiche
2 litri di brodo di carne preparato prima
sale, pepe

Preparazione
Preparate la polenta quindi fatela intiepidire poi mettetela in una ciotola con la farina, le uova e conditela con sale e pepe. Lavoratela con una spatola fino ad ottenere un composto omogeneo. Stendetelo con un mattarello con uno spessore di circa 5 millimetri . Mettete a bollire il brodo, quindi prendete un coppapasta della misura piu piccola e fatene tanti dischi. Aiutandovi con una spatola prendeteli e metteteli nella pentola con il brodo bollente. Quando saranno pronti conditeli con burro fuso