domenica 16 febbraio 2014

OMELETTE WITH FILL OF LEEKS - OMELETTE CON RIPIENO DI PORRI


Foto stock: Egg omelet


ingredients:
2 eggs

3 tablespoons flour
1 cup milk
1 leek
1 already boiled potatoes
40 grams of butter
oil
Salt and pepper
nutmeg

preparation:

Beat the eggs with the salt, milk and flour. Mix everything together and let it sit.
In a skillet cook the leeks in the butter for 5 minutes, then chop it and put it in the bowl with the omelets.
Now take 2 tbsp and make many quennelle as much as is the compound
Pass them in the oven at 200 degrees for 10 minutes.
Salt, pepper it and serve hot

Ingredienti:
2 uova
3 cucchiai di farina
1 bicchiere di latte
1 porro
1 patate già lessata
40 grammi di burro
olio
Sale, pepe
Noce moscata

Preparazione:
Sbattete le uova con il sale, il latte e la farina. Amalgamate il tutto e lasciate riposare.
In una padella fate cuocere il porro con il burro per 5 minuti poi tritatelo e mettetelo nella terrina con le omelette.
Adesso prendete 2 cucchiai e fate tante quennelle tanto quanto è il composto.
Passatele al forno a 200 gradi, per 10 minuti.
Salate, pepate e servite calde.