mercoledì 26 febbraio 2014
HOMEMADE PASTA WITH MUSHROOM RAGOUT - PASTA FATTA IN CASA CON RAGù DI FUNGHI
Ingredients for 4 people
For "half pappardelle"
200 grams of flour type 0
2 eggs
1 pinch of salt
For the ragout
150 grams of ragout of previously prepared
50 grams of porcini mushrooms cooked before
preparation
Prepare the pasta according to the instructions on my blog how to make the section. Then, take the meat sauce that you prepared earlier. Let it heat in a saucepan and add the mushrooms. Stir well, then cook the pasta. When cooked, drain it obtained then put it back into the pot and add the meat sauce. Mix well and serve hot.
Ingredienti per 4 persone
Per le "mezze pappardelle"
200 grammi di farina tipo 0
2 uova
1 pizzico di sale
Per il ragout
150 grammi di ragout di preparato precedentemente
50 grammi di funghi porcini precotti prima
Preparazione
Preparate la pasta seguendo le istruzioni sul mio blog alla sezione how to make. Prendete quindi il ragout che avete preparato precedentemente. Fatelo scaldare in un pentolino e aggiungete i funghi. Mescolate bene, poi fate cuocere la pasta. A cottura ottenuta scolatela poi mettetela nuovamente nella pentola e unite il ragout. Amalgamate bene il tutto e servite caldo.