mercoledì 26 febbraio 2014

HOMEMADE PASTA WITH MUSHROOM RAGOUT - PASTA FATTA IN CASA CON RAGù DI FUNGHI




Ingredients for 4 people 
For "half pappardelle"
200 grams of flour type 0
2 eggs
1 pinch of salt

For the ragout 
150 grams of ragout of previously prepared
50 grams of porcini mushrooms cooked before

preparation
Prepare the pasta according to the instructions on my blog how to make the section. Then, take the meat sauce that you prepared earlier. Let it heat in a saucepan and add the mushrooms. Stir well, then cook the pasta. When cooked, drain it obtained then put it back into the pot and add the meat sauce. Mix well and serve hot.


Ingredienti per 4 persone
Per le "mezze pappardelle"
200 grammi di farina tipo 0
2 uova
1 pizzico di sale

Per il ragout 
150 grammi di ragout di preparato precedentemente
50 grammi di funghi porcini precotti prima

Preparazione
Preparate la pasta seguendo le istruzioni sul mio blog alla sezione how to make. Prendete quindi il ragout che avete preparato precedentemente. Fatelo scaldare in un pentolino e aggiungete i funghi. Mescolate bene, poi fate cuocere la pasta. A cottura ottenuta scolatela poi mettetela nuovamente nella pentola e unite il ragout. Amalgamate bene il tutto e servite caldo.