sabato 1 febbraio 2014

SOUP OF ENDIVE AND BORAGE - ZUPPA DI INDIVIA E BORRAGINE




Ingredients for 4 people: 
300 grams of endive
2 bunches of borage
1 shallot
1 red onion
half a liter of vegetable stock
oil, salt, pepper

preparation: 
Clean and wash both the borage that the endive and put them to boil in hot water for 3/4 minutes
Now slice the onion and shallot into thin slices and let them dry in the oil. Cover and cook for about 15 minutes.
Aggungete at this point the finely chopped vegetables and broth. Cook over low heat with the lid on for about 30 minutes.
serve hot

Ingredienti per 4 persone:
300 grammi di indivia
2 mazzetti di borragine
1 scalogno
1 cipolla rossa
mezzo litro di brodo vegetale
olio, sale, pepe

Preparazione:
Pulite e lavate sia la borragine che l'indivia e mettetele a sbollentare in acqua calda per 3 / 4 minuti
Affettate adesso la cipolla e lo scalogno a fettine sottili e fateli appassire nell'olio. Coprite e cuocete per circa 15 minuti.
Aggungete a questo punto le verdure tagliate finemente e il brodo. Cuocete a fuoco basso e con il coperchio per circa 30 minuti.
Servite caldo