giovedì 6 febbraio 2014
TURKEY BREAST WITH ASPARAGUS AND EGGS - PETTO DI TACCHINO AGLI ASPARAGI E UOVO
Ingredients for 4 people
4 fillets of turkey
300 grams of asparagus
4 eggs
half a glass of white wine
50 grams of butter
30 grams of flour
1 lime
200 ml vegetable stock
salt and pepper
preparation:
Beat the turkey fillets and flatten well without breaking them. Clean the asparagus by removing the white part of the stem and cook them in a pan of hot water with white wine. Take a pan and fry the slices of turkey in butter. Then add the broth and cook for 20 minutes. Now take a baking sheet and put in the slices of turkey separate from one another, then the asparagus and finally an egg on top of each slice. Then bake at 200 degrees for 15 minutes or until the egg will be perfectly cooked and pasteurized.
Ingredienti per 4 persone
4 filetti di tacchino
300 grammi di asparagi
4 uova
mezzo bicchiere di vino bianco
50 grammi di burro
30 grammi di farina
1 lime
200 ml di brodo vegetale
sale, pepe
Preparazione:
Battete i filetti di tacchino e appiattiteli bene senza romperli. Pulite gli asparagi togliendo la parte bianca del gambo e cuoceteli in una pentola di acqua calda con del vino bianco. Prendete una padella e fate rosolare le fette di tacchino nel burro. Unite poi il brodo e cuocete per 20 minuti. Prendete adesso una teglia da forno e mettete dentro le fette di tacchino separate una dall'altra, poi gli asparagi e per finire un uovo sopra ad ogni fettina. Infornate quindi a 200 gradi per 15 minuti o fino a quando l'uovo risulterà perfettamente cotto e pastorizzato.