martedì 1 ottobre 2013

HAZELNUT OF THE LANGA - ALBA - ITALY

 

    • NOCCIOLA GENTILE DELLA LANGA - HAZELNUT OF THE LANGA
    SCIENTIFIC NAME/ NOME SCIENTIFICO: Coryllus Avellana
    WHERE GROW AND IS PRODUCED / DOVE CRESCE ED E' PRODOTTO: Cortemilia and Langa region.
    DESCRIPTION / DESCRIZIONE: It is considered the best hazelunut in the world! His pecuriality is that to have a lot of uses in the world of the cook. It has used from chefs and confectioners who want only the best from their products. Completely full of omega 3 and 6. Furthermore the peel is used as ecologic combustible.

    IN ITALIANO: E' considerata, a detta degli esperti più famosi, la nocciola numero 1 al mondo. La sua pecurialità è quella di have molti usi nel mondo della cucina. Utilizzata dagli chef e dai pasticcieri più famosi al mondo che vogliono solo il massimo per le loro creazioni. Assolutamente pieni di Omega 3-6. Inoltre la buccia viene usata come combustibile ecologico.


     
     
    Foto stock: City center at snowfall. Alba, Italy.
    The center of the town of Alba in winter
     
    Foto stock: "Town of Alba at evening. Piedmont, Italy."
    Spectacular night view in winter