domenica 27 ottobre 2013

SICILIAN SALADE - INSALATA SICILIANA



Foto stock: Orange fruits and Splashing waterIngredients for 1 person
1 very large orange Palagonia
3 salted anchovies
1 small onion
3/4 black olives Greek
8 salted capers.
Olive Oil
1 lemon

Peel the orange.
Take the slices and cut each slice into 4 crazy, cut the onion into strips.
Put in a bowl and add the anchovies cut into pieces of varying sizes, olives and capers. Add the lemon juice, olive oil, salt and turn until all the seasoning you will not be blended.
Enjoy it with a "Contessa Entellina" red.





Ingredienti per 1 persona
1 arancia di Palagonia molto grande
3 acciughe sotto sale
1 cipollotto
3/4 olive nere denocciolate greche
8 capperi sotto sale.
Olio di Oliva
1 limone


Sbucciate l'arancia.
Prendete gli spicchi e tagliateli in 4 pazzi per ogni spicchio, tagliate il cipollotto a listarelle.
Mettete in una scodella e aggiungete le acciughe tagliate a pezzi più o meno grandi, le olive e i capperi. Aggiungete il succo del limone, olio di oliva sale e girate fino a quando tutto il condimento non si sarà amalgamato.
Gustatelo con un "Contessa Entellina" rosso.