venerdì 25 ottobre 2013

INFERNAL EGGS - UOVA INFERNALI



Omelet-wrapped Sausages : Foto stockIngredients for 4 people:

6 organic eggs
1 leek Cervere
3 teaspoons of sweet paprika
1 Calabrian chili
10 Piccadilly tomatoes already cleaned and crushed
salt and pepper

preparation:
Put the leeks in the milk to boil for about 10 minutes over low heat.
In a bowl beat the eggs with paprika, crushed tomatoes, and crushed red pepper with seeds.
Now add the leek squeezed and cut into rounds.
Mix everything and then turn on the stove and put in the omelet. Cook until it is perfectly cooked and served hot.






Ingredienti per 4 persone:

6 uova biologiche
1 porro di Cervere
3 cucchiaini di paprika dolce
1 peperoncino calabrese
10 pomodori Piccadilly già puliti e schiacciati
sale e pepe

Preparazione:
Mettete i porri a sbollentare nel latte per circa 10 minuti a fuoco basso.
In una ciotola sbattete le uova con la paprika, il pomodoro schiacciato, e il peperoncino tritato con i semi.
Aggiungete adesso il porro strizzato e tagliato a rondelle.
Amalgamate il tutto poi accendete il fornello e mettete dentro la frittata. Cuocete fino a quando sarà perfettamente cotta e servite calda.