lunedì 28 ottobre 2013

LIVER OF BEEF AT THE VENETIAN - FEGATO ALLA VENEZIANA




Veal Liver with Sage : Foto stockIngredients for 4 people:

400 grams of beef liver
2 white onions
1 clove of garlic
1 bunch of parsley
100 grams of fresh tomato sauce
1 glass of white wine
oil, salt and pepper

preparation:
On a cutting board, chop the onions, garlic and fry in 2 tablespoons of oil.
Now cut the liver to "triangles", put it in the pan with the sauce. Browned, then add the wine. Pour and add the tomato sauce.
Add salt and pepper and cook for 20 minutes over low heat and without cover.
Serve with chopped parsley sprinkled over.











Ingredienti per 4 persone:

400 grammi di fegato di manzo
2 cipolle bianche
1 spicchio di aglio
1 mazzetto di prezzemolo
100 grammi di sugo di pomodoro fresco
1 bicchiere di vino bianco
olio, sale e pepe

Preparazione:
In un tagliere, tritate le cipolle, l'aglio e fateli soffriggere in 2 cucchiai di olio.
Adesso tagliate il fegato a "triangoli", mettetelo nella padella con il soffritto. Rosolate, poi aggiungete il vino. Sfumate e aggiungete il sugo di pomodoro.
Salate, pepate e cuocete per 20 minuti a fuoco basso e senza coperchio.
Servite con del prezzemolo tritato cosparso sopra.