lunedì 21 ottobre 2013

SPAGHETTI AT TOPINAMBUR SAUCE - SPAGHETTI ALLA SALSA DI TOPINAMBUR



Ingredients for 4 people:

400 grams of spaghetti
200 grams of tomatoes Piccadilly
2 Jerusalem artichokes previously boiled
4 anchovies in oil
parsley
olive oil, garlic, salt, pepper.

preparation:
In a pan, fry the garlic in a couple tablespoons of oil, add the anchovies and mash. Now place the tomatoes, peeled Jerusalem artichokes.
Cook for about 20 minutes.
Cook the spaghetti now. When they are ready, drain and pour into the pan with the sauce. Unit all everything then serve hot with parsley, salt and pepper.










Ingredienti per 4 persone:

400 grammi di spaghetti
200 grammi di pomodori Piccadilly
2 topinambur precedentemente lessati
4 acciughe sotto olio
prezzemolo
olio, aglio, sale, pepe.


Preparazione:
In un tegame, soffriggete l'aglio con un paio di cucchiai di olio, unite le acciughe e schiacciatele. Inserite ora i pomodori, i topinambur sbucciati.
Cuocete per circa 20 minuti.
Cuocete adesso gli spaghetti. Quando saranno pronti, scolateli e versateli nel tegame con la salsa. Amalgamate il tutto poi servite caldo con sale e pepe.