lunedì 14 ottobre 2013
ANDALUSIAN SAUCE - SALSA ANDALUSA
Ingredients for 4 people:
1 yellow pepper
20 grams of butter
200 ml of sauce (see section how to do)
100 ml of tomato sauce prepared before
preparation:
Take the peppers, remove the internal ribs and seeds, wash and then cut into strips not very large. Put it in a saucepan with the butter and cook over medium heat for about 10 minutes. Prepare the sauce in the meantime
When it is ready, waiting a minute before removing from heat, add the sauce and pepper.
Ingredienti per 4 persone:
1 peperone giallo
20 grammi di burro
200 ml di besciamella (vedi sezione come fare)
100 ml di sugo di pomodoro preparato prima
Preparazione:
Prendete il peperone, togliete le coste interne e i semi, lavatelo e poi tagliatelo a listarelle non molto grandi. Mettetelo in un pentolino con il burro e cuocete a fuoco medio per 10 minuti circa. Preparate nel frattempo la besciamella
Quando sarà pronta, un attimo prima di toglierla dal fuoco unite il sugo e il peperone.