martedì 1 ottobre 2013

BAKED PEAR - PERE AL FORNO



Foto stock: Baked pear with caramel sauce, a la mode
Ingredients for 4 people:

20 small pears "Martin Sec"
100 grams of sugar
500 ml of water
500 ml of red wine
8 cloves

preparation:
Put the pears, without peeling them in a baking dish. Add wine and water, sprinkle with sugar and put the cloves. Bake at 220 degrees for 30 minutes.
Remove from the oven and sprinkle with powdered sugar.




Ingredienti per 4 persone:

20 pere piccole "Martin Sec"
100 grammi di zucchero
500 ml di acqua
500 ml di vino rosso
8 chiodi di garofano


Preparazione:
Mettete le pere, senza sbucciarle, in una teglia da forno. Aggiungete vino e acqua, spolverate con lo zucchero e  mettete i chiodi di garofano. Cuocete a 220 gradi per 30 minuti.
Sfornate e spolverate con zucchero a velo.