domenica 5 ottobre 2014

BAKED OMELETTE WIT BECHAMELLE AND SPINCHES - FRITTATA AL FORNO CON BESCIAMELLA E SPINACI



The omelet baked with spinach and white sauce! It may seem like a weird idea but it is not! The end result will leave you in awe!

Ingredients for 4 people 
4 organic eggs
200 grams of fresh spinach
200 ml of sauce
oil, salt, pepper

preparation: 
Cook the spinach in boiling water after being washed and washed well. Drain them when they are still crisp and set aside. Beat the eggs until you have a creamy consistency, then take a baking dish, and pour imburratela within the spinach and then the beaten eggs. Sprinkle with white sauce, grated Parmesan cheese and butter flakes. Then bake at 180 degrees for 25 minutes.
Remove from the oven and serve hot.


La frittata al forno con gli spinaci e la besciamella!! Può sembrare un'idea bizzarra ma non lo è!! Il risultato finale vi lascierà estasiati!!

Ingredienti per 4 persone
4 uova biologiche
200 grammi di spinaci freschi
200 ml di besciamella
olio, sale, pepe

Preparazione:
Lessate gli spinaci in acqua bollente dopo averli mondati e ben lavati. Scolateli quando saranno ancora croccanti e metteteli da parte. Sbattete le uova fino ad ottenere una consistenza cremosa, poi prendete una teglia da forno, imburratela e versate all'interno gli spinaci e poi le uova sbattute. Cospargete di besciamella, parmigiano grattugiato e fiocchi di burro. Infornate quindi a 180 gradi per 25 minuti.
Sfornate e servite caldo.