giovedì 30 ottobre 2014

BREADED ROLLS OF BEEF MEAT WITH SPARKLING, BREAD TOASTED, AND LETTUCE - INVOLTINO DI CARNE RIPIENO CON SPUMANTE, PANE TOSTATO E INSALATA

Of meat rolls stuffed with spinach and ham (the best I've found). Cooked in the oven, allow the fat to eliminate the "bad" so leaving only the nutrients. try it

Ingredients for 4 people: 
8 slices of beef 
16 slices of ham of the highest quality 
100 grams of cooked spinach previously 
bread crumbs to taste 
2 eggs absolutely organic 
2 tablespoons sesame seeds 
1 glass of dry sparkling wine 
1 head of romaine lettuce 
butter, oil, salt 

preparation: 
Beat the eggs in a bowl and place the bread crumbs on a plate along with the sesame seeds mixed together.
Lay the slices of meat on a cutting board after being well beaten if he did not butcher.
Arrange on top of the slices of ham, spinach, boiled and well drained the water, then the breadcrumbs and a couple of teaspoons of Parmesan cheese to each roll. Can close it carefully and pass them 2 times before the egg and then in bread crumbs. Fasten them together with a toothpick and then arrange them in a pan with a tablespoon of olive oil, champagne and butter placed on the rolls for dorarli. In a bowl, cut the salad after it has been thoroughly washed and toss with olive oil and lemon.
Now bake the rolls at 180 degrees in preheated oven for 20 minutes. When cooked, baked obtained, let cool slightly, then serve immediately.



Degli involtini di carne ripieni di spinaci e prosciutto cotto (il migliore che ho trovato). Cotti al forno, permettono ai grassi di eliminare la parte "cattiva" lasciando solo così i nutrienti. Da provare

Ingredienti per 4 persone:
8 fettine di carne di manzo
16 fette di prosciutto cotto di ottima qualità
100 grammi circa di spinaci cotti precedentemente
pangrattato quanto basta
2 uova assolutamente biologiche
2 cucchiai di semi di sesamo
1 bicchiere di spumante secco
1 cespo di lattuga romana
burro
olio, sale

Preparazione:
Sbattete le uova in una ciotola e mettete il pane grattato su di un piatto piano insieme ai semi di sesamo miscelati insieme.
Stendete le fette di carne su di un tagliere dopo averle ben battute se non lo ha fatto il macellaio.
Disponete sopra le fettine di prosciutto cotto, gli spinaci lessati e bene strizzati dall'acqua, poi il pangrattato e un paio di cucchiaini di parmigiano per ogni involtino. Richiudete attentamente e passateli 2 volte prima nell'uovo e poi nel pangrattato. Fissate il tutto con uno stecchino poi sistemateli all'interno di una pirofila con un cucchiaio di olio, lo spumante e il burro disposto sopra gli involtini per dorarli. In una ciotola tagliate l'insalata dopo averla ben lavata e conditela con olio e limone.
Infornate adesso gli involtini a 180 gradi in forno già caldo per 20 minuti circa. A  cottura ottenuta sfornate, fate leggermente raffreddare poi servite subito.