ingredients:
320 grams of homemade pasta "Tajarin" prepared before
10 mushrooms
200 ml of gravy prepared the day before
40 grams of butter to thicken
salt and pepper
preparation:
Begin by taking the gravy made from the cooking roast beef the day before (see photo below and the recipe on my blog).
Put in a pan the butter and mushrooms. Make him miss the natural water then add a glass of white wine to evaporate. Sprinkle with parsley and cook.
Now put in the sauce and roasted hazelnuts and sauté with mushrooms.
Boil water in a pot and pour in the pasta. Keep in mind that being cooked fresh in a few minutes.
When it is almost ready, drain and pour into the pan. Add salt and pepper and serve immediately because it tends to cool quickly.
Enjoy with a red wine of Montepulciano Abruzzo.
Ingredienti:
320 grammi di pasta fatta in casa "Tajarin" preparati prima
10 funghi champignons
200 ml di sugo di arrosto preparato il giorno prima
40 grammi di burro per mantecare
sale, pepe
Preparazione:
Cominciate prendendo il sugo di arrosto creato dalla cottura dell'arrosto di manzo il giorno precedente (vedi foto qui sotto e la ricetta sul mio blog).
Mettete in una padella il burro e i funghi. Fategli perdere l'acqua naturale poi aggiungete un bicchiere di vino bianco a sfumare. Cospargete di prezzemolo e fate insaporire.
Mettete adesso all'interno la salsa di nocciole e arrosto e fate saltare con i funghi.
Fate bollire l'acqua in una pentola e versate all'interno la pasta. Tenete presente che essendo fresca cuoce in pochissimi minuti.
Quando sarà quasi pronta, scolatela e versatela nella padella. Salate, pepate e servite subito perchè tende a raffreddarsi velocemente.
Gustate con un vino rosso Montepulciano di Abruzzo.