sabato 11 ottobre 2014

SALAD OF THE PLEAUSURE - INSALATA DEL PIACERE



To the delight of the ladies a wonderful fresh salad, healthy, light and nutritious, fat-free complexes. Have fun!

Ingredients for 4 people 
200 grams of canned mackerel to the natural 
2 carrots 
80 grams of boiled corn previously 
10 cherry tomatoes 
10 pitted green olives 
the juice of half a lemon biological 
parsley 
oil, salt, pepper 

preparation: 
Cleaned and then cut the carrots with a carrot cut in such a way as to get the cut you see in the picture.
Drain the corn, cut the tomatoes in half width, chopped parsley.
Put everything in a bowl and aggiujngete tuna and olives. Add the lemon juice and olive oil, then stir well and serve with 2 tablespoons after a few minutes



Per la gioia delle signore una stupenda insalata fresca, sana, leggera e nutriente, senza grassi complessi. Buon divertimento!

Ingredienti per 4 persone
200 grammi di sgombro in scatola al naturale
2 carote
80 grammi di mais bollito precedentemente
10 pomodori datterini
10 olive verdi denocciolate
il succo di mezzo limone biologico
prezzemolo
olio,sale, pepe

Preparazione:
Pulite e mondate le carote quindi tagliatele con un taglia carote in maniera tale da ottenere il taglio che vedete nella foto.
Sgocciolate il mais, tagliate i pomodorini a metà per la larghezza, tritate il prezzemolo.
Mettete il tutto in una insalatiera e aggiujngete lo sgombro e le olive. Unite il succo del limone e l'olio poi girate bene con 2 cucchiai e servite dopo qualche minuto