#Tagliatelle with #mushrooms and #turnipgreens are a strange combination but it works a lot. I used an Italian porcini #mushrooms and turnip greens've bought at the market .... very good indeed.
Ingredients for 4 people:
320 grams of fresh egg noodles
Porcini mushrooms 1 large enough
1 bunch of not very big turnip
30 grams of butter
oil, salt, pepper
preparation:
Clean the porcini mushrooms from impurities.
Cut into slices and then put them to fry in a pan with butter and 1 clove of garlic. Cook over low heat in this way until the mushrooms are soft and have lost all the water inside
Peel and wash turnip greens thoroughly in cold water.
Then put them in a pot of water and turn on the fire. A moment before full boiling water picked turnip greens already cooked and brown in the pan with the mushrooms. When even the noodles are ready, drain and sauté in the pan with the sauce. Add salt and pepper and serve immediately
Tagliatelle funghi e cime di rapa sono un accostamento strano ma che funziona parecchio. Io ho usato un fungo porcino Italiano e delle cime di rapa aquistate al mercato....davvero ottime.
Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di tagliatelle all'uovo fresche
1 fungo porcino abbastanza grande
1 mazzetto non molto grande di cime di rape
30 grammi di burro
olio, sale, pepe
Preparazione:
Pulite il fungo porcino dalle impurità. Tagliatelo a fettine quindi mettetelo a rosolare in una padella con burro e 1 spicchio di aglio. Cuocete in questo modo a fuoco basso fino a quando i funghi saranno morbidi e avranno perso completamente l'acqua al suo interno
Mondate e lavate abbondantemente le cime di rapa in acqua fredda. Mettetele quindi in una pentola di acqua e accendete il fuoco. Un'attimo prima della completa bollitura dell'acqua prelevate le cime di rapa ormai cotte e fatele rosolare nella padella con i funghi. Quando anche le tagliatelle saranno pronte, scolatele e fatele saltare nella padella con il condimento. Salate, pepate e servite subito