martedì 3 dicembre 2013

ROAST BEEF WITH PARSNIP - ROAST BEEF CON PASTINACA



Parsley root : Foto stockIngredients for 4 people:
400 grams of roast beef prepared in advance and cut into thin slices
2 parsnips
60 grams of butter
3 tablespoons balsamic vinegar glazed
oil, salt, pepper

preparation
Cleaned and parsnips.
Let it cook until tender and will be presented ready to be eaten.
Meanwhile, melt the butter in a double boiler.
Arrange the slices on a plate of roast beef. Pour over the melted butter and a fresh coat of balsamic vinegar glazed.
Drain then the parsnips, cut into julienne strips and arrange on top of the roast beef.
Serve at room temperature as an appetizer





Ingredienti per 4 persone:
400 grammi di roast beef preparato prima e tagliato a fette sottili
2 radici di pastinaca
60 grammi di burro
3 cucchiai di aceto balsamico glassato
olio, sale, pepe

Preparazione
Pulite e mondate la pastinaca.
Fatela cuocere fino a quando si presenterà tenere e pronta per essere mangiata.
Nel frattempo fondete a bagnomaria il burro.
Disponete su di un piatto le fettine di roast beef. Versate sopra il burro fuso e una passata di aceto balsamico glassato.
Scolate quindi la pastinaca, tagliatela a julienne e disponetela sopra il roast beef.
Servite a temperatura ambiente come antipasto