Ingredients for 4 people:
600 grams of beef leg
1 fresh porcini mushrooms
1 white truffle
50 grams of cheese "Valgrana" cut into strips
Preparation:
Clean CAREFULLY the porcini mushroom eliminating every speck of land and cut into very thin lists, then take a pan and cook it with butter and parsley for 5 minutes doing jump.
Put the thinly sliced meat on a serving platter and arrange the mushrooms previously cooled, the white truffle and cheese Valgrana.
Decorated with a few leaves of parsley and serve with a good Nebbiolo of Alba.
Ingredienti per 4 persone:
600 grammi di coscia di manzo
1 fungo porcino fresco
1 tartufo bianco
50 grammi di formaggio "Valgrana" tagliato a lamelle
Preparazione
Pulite con MOLTA ATTENZIONE il fungo porcino eliminando ogni granello di terra, tagliatelo a liste molto sottili, poi prendete una padella e fatelo cuocere con burro e prezzemolo per 5 minuti facendo salta.,
Mettete il carpaccio di carne su un piatto da portata e disponete sopra i funghi raffreddati precedentemente, le scaglie di tartufo bianco e il formaggio valgrana.
Decorate con qualche foglia di prezzemolo e servite con un buon Nebbiolo di Alba.