lunedì 30 settembre 2013

SALMON TROUT IN BERCY SAUCE - TROTA SALMONATA IN SALSA BERCY


ingredients:

4 fillets of salmon trout fresh, clean and fully boned
1 liter of vegetable stock
1 liter of white wine
1 lime untreated
pepper
1 red pepper
10 tablespoons of sauce Bercy

preparation:
Take a pan large enough and place over the trout. Pour the white wine and let evaporate. Now add 4 tablespoons of broth and a pinch of pepper ..
Cook for about 30 minutes. When they are almost cooked, squeeze over the lime juice, put the fresh chilli without seeds and finish cooking.
Arrange on a rectangular plate and season with the sauce Bercy.
Serve the potatoes in the oven and with a good white wine served chilled







Ingredienti:

4 filetti di trota salmonata fresche, pulite e deliscate completamente
1 litro di brodo vegetale
1 litro di vino bianco
1 lime non trattato
pepe
1 peperoncino
10 cucchiai di salsa Bercy


Preparazione:
Prendete un tegame abbastanza ampio e disponete sopra le trote. Versate il vino bianco e fate evaporare. Aggiungete adesso 4 mestoli di brodo e un pizzico di pepe..
Cuocete per 30 minuti circa. Quando saranno quasi cotte, spremete sopra il succo del lime, mettete il peperoncino fresco senza i semi e finite la cottura.
Disponete su un piatto rettangolare e condite con la salsa Bercy.
Accompagnate con delle patate al forno e con un buon vino bianco servito fresco.