venerdì 20 settembre 2013

POTATOES AT THE WALNUTS - PATATE ALLE NOCI




ingredients:

1 kg of potatoes (small ones)
80 grams of butter
3 tablespoons olive oil
1 onion
150 grams of shelled walnuts
1 lime
salt and pepper
preparation:

Cook the potatoes in boiling water. Remove them from the water and peel.
Take a pan and make a sauce with olive oil and chopped onion into small slices.
Add the potatoes and cook for 15 minutes. Then put lemon zest and chopped parsley then enter the walnuts.
Mix well and serve hot.

Ingredienti:

1 kg di patate novelle (quelle piccole)
80 grammi di burro
3 cucchiai di olio
1 cipolla
150 grammi di noci sgusciate
1 lime
sale, pepe
Preparazione:

Cuocete le patate in acqua bollente. Toglietele dall'acqua e sbucciatele.
Prendete una padella e fate un soffritto con olio e cipolla tagliata a fette piccole.
Aggiungete le patate e fate cuocere per 15 minuti. Mettete poi scorza di limone e prezzemolo tritato poi inserite le noci.
Mescolate bene il tutto e servite caldo.